Блог корисних порад та цікавих лайфхаків

Блог корисних порад та цікавих лайфхаків

Чи можна підтягнути шкіру на внутрішній стороні стегон

Внутрішня поверхня стегна – найпроблемніше місце навіть у худеньких дівчат. Вся справа в тому, що в цій області шкіра спочатку більш в’яла, а м’язи слабкі. І в звичайному житті ця частина тіла ніяк не задіюється. Тож чекати від неї гарного рельєфу не варто. Але є й хороша новина. Все можна виправити за допомогою правильних тренувань та процедур! Що тобі робити, читай нижче.

Присідай

Широкі присідання – простий та дієвий спосіб зменшити внутрішню сторону стегон. Для цього постав ноги ширше за плечі, таз підкрути, спину випрями. Присідай до горизонталі зі підлогою, потім повернися у вихідне положення. Повторюй вправу 10 разів по 3 підходи. Після цього підніми п’яти і виконуй все те саме, але вже з шкарпеток 8 разів по 3 підходи.

Чи можна підтягнути шкіру на внутрішній стороні стегон

Піднімай ноги

Ляж на правий бік, права рука зігнута в лікті, долоня під головою. Ліву ногу зігни і постав на пальці трохи вище правого коліна. Піднімай праву ногу 20 разів нагору, намагаючись не завалюватися назад. Далі цією ж ногою зроби кругові рухи 10 разів за годинниковою стрілкою та 10 разів проти годинникової стрілки. Тепер поміняй бік і повтори всі вправи на ліву ногу.

Роби гіперекстензію

Цікавий факт: щоби підтягнути внутрішню поверхню стегна, потрібно качати задню. Сильний біцепс стегна допомагає у формуванні западини на внутрішній стороні стегон. Тобто, працюючи з однією зоною, автоматично підтягується та інша. Пробуємо?

Розташуй ступні паралельно, ноги трохи зігни в колінах, живіт втягнутий, спина рівна. Опусти тіло вниз і за рахунок зусилля сідниць повернися в початкове положення. Роби вправу 20 разів по 3 підходи. А щоб тренування було ще ефективнішим, візьми до рук невеликий обтяжувач.

Чи можна підтягнути шкіру на внутрішній стороні стегон

Роби розтяжку

Після будь-якого тренування розтяжка є обов’язковою! Ляж на спину, притисни куприк до підлоги, ноги підніми вгору. Розводь ноги в сторони 20 разів. Потім притисні коліна до себе і порахуй до 10. Знов підніми ноги вгору і зроби вправу «ножиці» 20 разів. Знову притули коліна до себе. Тепер сядь, пряма спина, ноги розсунуті максимально широко. Нахиляйся вперед якнайнижче і зафіксуйся в такому положенні на 10-20 секунд. Так само потягнися до лівої та правої ноги. Повтори 3 кола.

Запишись на масаж

Проблема обвисання внутрішньої частини стегна криється ще й у лімфатичному застої. Тому до тренувань потрібно підключати дренаж. Крім антицелюлітного масажу та міостимуляції існує безліч інших апаратних та ручних технік, які тобі індивідуально підбере фахівець.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *