Блог корисних порад та цікавих лайфхаків

Блог корисних порад та цікавих лайфхаків

Модний макіяж: тренди та тенденції літа 2023

Візажисти рекомендують всім жінкам обов’язково користуватися декоративною та доглядовою косметикою, яка надає жіночій особі привабливість, ніжність, робить погляд виразним та сексуальним. Примхлива мода завжди підносить жінкам зміну тенденцій, висуває життєві тренди року. Щоб виглядати стильно та сучасно у 2023 році, необхідно вивчити модний макіяж: його тренди та тенденції детальніше описані за цим посиланням https://seleznev.com.ua.

Підготовка шкіри до макіяжу

Без доглянутої та ретельно підготовленої до макіяжу шкіри усі ваші старання будуть марними. Головне: очистити та зволожити шкіру, вирівняти її тон за допомогою тонального крему легкої текстури. Тоді вона буде ніби світитися зсередини, виглядатиме свіжою і гладкою.

Модний макіяж: тренди та тенденції літа 2023

Акцент на брови

Поточного літа актуально переносити акцент у макіяжі на брови, вони повинні бути в центрі уваги. Навіть якщо ваші брови не відрізняються густотою і красивим вигином, можна легко це підправити за допомогою спеціальних олівців і тіней для брів, а надати їм гарний здоровий блиск допоможе гель.

Брови слід розчісувати спеціальною щіточкою, щоб вони виглядали доглянутими.

Очі в центрі уваги

Великі виразні очі завжди привертають до себе особливу увагу. Їх можна відтінити модними відтінками тіней, такими як шоколадний, фіолетовий, смарагдовий. У тренді прийом фарбування повік кількома відтінками тіней: темні – на лінію вій, а світлі на рухливу повіку.

Незамінні елементи модного макіяжу: рум’яна та хайлайтери

У 2023 році візажисти рекомендують жінкам широко використовувати рум’яна та хайлайтери для створення свіжого та максимально природного образу. Рум’яна слід вибирати натуральних ягідних відтінків. Їх і хайлайтер слід нанести в невеликій кількості і гарненько розтушувати, надавши шкірі чисте природне сяйво.

Модний макіяж: тренди та тенденції літа 2023

Наголосити на красі губ

Головною тенденцією року є природність та натуральність. Тому природні відтінки помади: ягідні, персикові, рожевий кварц, кораловий нададуть губам особливу соковитість і природну красу. Особливо популярними стане макіяж губ з ефектом омбре, в якому плавно переходить темніший відтінок у світлий.

Модний макіяж 2023 пропонує жінкам використовувати широкий асортимент косметики, яка надасть образу молодість і свіжість, а очам виразність і загадковість.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *